PDF Imprimare Email

Incă de la infiintare, am pus in centrul atentiei calitatea serviciilor medicale acordate pacientilor.  Pentru noi este un motiv de mandrie faptul ca, in permanenta, oferim facilitatile maxime acordate de Casa Nationala de Asigurari de Sanatate.

Inafara medicinii de familie, ne-am extins gama de servicii inițial cu cele specifice (recoltari de probe biologice, tratamente, asistenta medicala la domiciliul pacientilor), dar și cu o serie de specialități medicale, cu plată.

In anul 2005 ne-am dotat cu primul ecograf, care, in ciuda performantelor medii, cu ajutorul specialistilor nostri, timp de 4 ani ne-a permis sa rezolvam cea mai mare parte a problemelor specifice de sanatate ale pacientilor nostri.  Dezvoltarea continua a centrului nostru medical a continuat cu achiziționarea unui aparat performant de dermato-cosmetica, iar, ulterior, am reusit sa oferim ecografie de înaltă performanță la cel mai bun raport cost/calitate, intrand în topul furnizorilor de acest tip de investigații.

Preocuparea continuă pentru sănătatea pacienților este confirmată și de faptul că începând cu 01 martie 2012, am reușit să oferim servicii clinice in contract cu sistemul public de asigurări de sănătate.